Hardloopvereniging

 De Dijkrunners

 

Welkom
Nieuws
Agenda
Bestuur
   Voorstellen
   Verslagen
   Clubcommissies 
   Privacy beleid
Trainers
   Voorstellen
   Trainingen
Dijkrunnerverhalen
   Verhalen
Hardloopcursus
Dijkrunners Loopdag
   5 en 10 km
   Kidsrun
   Sponsor
Uitslagen
Contact

 

 

 

 

 

 

Hardloopvereniging De Dijkrunners Dodewaard

 

Hardloopcursus

Beginnen met hardlopen

Heb je zin om te beginnen met hardlopen, maar je weet niet goed hoe je dat moet doen? Dan ben je bij hardloopvereniging de Dijkrunners aan het goede adres. Jaarlijks bieden de Dijkrunners een hardloopcursus aan en deze start in 2019 op maandag 1 april!

Ben je 14 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Het doel van deze cursus is dat je na 13 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek. Aan het einde van de cursus loop je 30 minuten hard onder aanmoediging van alle vaste Dijkrunners en natuurlijk je vrienden en familie.

Waar en wanneer
Vanaf maandag 1 april train je 13 weken lang iedere maandag en woensdag (behalve op tweede paasdag en tweede pinksterdag) van 18:30 tot 19:30 uur op onze 400 meter hardloopbaan bij de Dodewaardse IJsclub aan de Bonegraafseweg 22. Op zaterdagochtend 29 juni laat je onder aanmoediging van familie en vrienden zien wat je na hard trainen bereikt hebt.

 

Kosten
De kosten voor deze hardloopcursus zijn 40 euro inclusief een kopje koffie of thee na afloop van iedere training. Dit bedrag ontvangen wij graag contant bij aanvang van de eerste training.

 

Aanmelden
Heb je zin om deze uitdaging bij de Dijkrunners aan te gaan meld je dan snel aan! Dit kan tot zaterdag 30 maart door een email met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te sturen naar info@dijkrunners.nl

Als je gezondheidsklachten hebt adviseren wij je voor aanvang van de cursus je huisarts te raadplegen. Deelname aan deze cursus is volledig voor eigen risico.

 

Blijven hardlopen
Ben je na 13 weken zo enthousiast dat je bij ons wilt blijven lopen dan kun je doorstromen naar één van de vaste groepen van onze vereniging.

 

Meer informatie
Vragen mag je altijd mailen aan info@dijkrunners.nl en wil je vast beter kennis maken met onze vereniging bezoek dan onze Facebookpagina of kom gewoon een keer langs. Op maandag- en woensdagavond zijn wij tussen 19:15uur en 20:30uur op de baan te vinden.

Voorgaande jaren
Onderstaande toppers gingen je in 2016 voor tijdens onze hardloopcursus en op 27 maart 2018 is er weer een nieuwe groep van ongeveer 60 beginners van start gegaan. Op zaterdag 23 juni 2018 organiseerden de Dijkrunners de PK Dijkrunners Loopdag en was er aflopen voor deze starters.