Hardloopvereniging

 De Dijkrunners

 

Welkom

Nieuws

Agenda

Bestuur

   Voorstellen

   Verslagen

   Clubcommissies 

   Privacy beleid

Trainers

   Voorstellen

   Trainingen

Hardloopcursus

Dijkrunners Loopdag

   5 en 10 km

   Kidsrun

   sponsor

Uitslagen

Contact

 

 

 

 

 

 

Hardloopvereniging De Dijkrunners Dodewaard

 

Hardloopcursus

Beginnen met hardlopen

Heb je zin om te beginnen met hardlopen, maar je weet niet goed hoe je dat moet doen? Dan ben je bij hardloopvereniging de Dijkrunners aan het goede adres. 
Jaarlijks bieden de Dijkrunners een hardloopcursus aan welke meestal in maart van start gaat. Ben je 14 jaar of ouder dan ben je van harte welkom. Het doel van deze cursus is dat je na ongeveer 14 weken 30 minuten aaneengesloten kunt hardlopen. Dit bereik je door onder begeleiding van ervaren gediplomeerde trainers te werken aan je conditie en looptechniek. Aan het einde van de cursus loop je 30 minuten hard onder aanmoediging van alle vaste Dijkrunners en natuurlijk je vrienden en familie en ontvang je een certificaat met daarop de afgelegde afstand. 
Houdt de website en onze facebookpagina in de gaten voor de precieze startdatum.
Geen zin om te wachten tot maart of heb je al enige ervaring met hardlopen? Je bent altijd van harte welkom tijdens de vaste trainingen van de Dijkrunners. De Dijkrunners trainen in verschillende groepen op verschillende niveaus. Met de trainer wordt gekeken in welke groep je het beste kunt beginnen en zo kun je de sfeer van de Dijkrunners proeven.
De Dijkrunners trainen elke maandag- en woensdagavond van 19:15 tot 20:30 uur. 
Heb je vragen dan kun je deze mailen naar info@dijkrunners.nl of kom gewoon gezellig bij ons langs, neem eventueel je hardloopschoenen mee of drink aan het einde van de training een kopje koffie of thee met ons mee. Je bent van harte welkom!
Onderstaande toppers gingen je in 2016 voor tijdens onze hardloopcursus en op 27 maart 2017 is er weer een nieuwe groep van ongeveer 60 beginners van start gegaan. Op zaterdag 23 juni 2018 organiseerden de Dijkrunners de PK Dijkrunners Loopdag en was er aflopen voor de starters.