Hardloopvereniging

  De Dijkrunners

 

Welkom
Nieuws
Agenda
Bestuur
   Voorstellen
   Verslagen
   Clubcommissies 
   Privacy beleid
Trainers
   Voorstellen
   Trainingen
Dijkrunnerverhalen
   Verhalen
Hardloopcursus
Dijkrunners Loopdag
   5 en 10 km
   Kidsrun
   Sponsor
Uitslagen
Contact

 

 

 

 

 

 

 

Hardloopvereniging De Dijkrunners Dodewaard

Bestuur

 

Annet Boekelman (Voorzitter)(Annet@dijkrunners.nl)

50-3-im-LeftPhoto-8222.jpg (110991 bytes)

Mijn naam is Annet Boekelman. Sinds 2012 ben ik lid van de Dijkrunners en loop trouw mijn rondjes bij de E groep. Het buiten bezig zijn in clubverband spreekt me aan, vooral omdat ik anders wellicht niet de discipline kan vasthouden te blijven hardlopen. Sinds dit jaar ben ik voorzitter van de vereniging. Vanuit mijn werk als bestuurder in de ouderenzorg neem ik de ervaring mee die handig is bij het sturen van een vereniging. Daarnaast ben ik graag in de weer met mijn gezin, de twee dochters en vier kleinkinderen. Hardlopen geeft de nodige beweging bij een zittend beroep en helpt om het hoofd even leeg te maken. Tot ziens bij de trainingen!

Marjolein Vermaas (Secretaris)(Marjolein@dijkrunners.nl)

 50-1-im-LeftPhoto-2495.png (220276 bytes)

Van huis uit werd er altijd gesport. In Curacao, waar ik als  kind woonde werd er vooral veel gezwommen, getennist en gezeild. Maar toen ik op mijn 8e jaar naar Nederland verhuisde koos ik voor korfbal en heb dat tot mijn 42e jaar op landelijk niveau met heel veel plezier gedaan, echter toen wij naar de Betuwe zijn verhuist ben ik gaan hardlopen wat een enorme passie van mij werd. In 2004 werd ik lid van de Dijkrunners, een gezellige club waar ieder op zijn niveau kan lopen. Zelf loop ik in de AB groep waar ik mijn energie kwijt kan en waar men elkaar stimuleert en motiveert om af en toe ook eens een wedstrijd te lopen.

Ingeborg Snel (Penningmeester)(Ingeborg@dijkrunners.nl)

 50-2-im-LeftPhoto-5477.jpg (58490 bytes)

Ik ben de vrouw van de cijfertjes. Ook in het dagelijkse leven ben ik hiermee bezig. Daarnaast loop ik graag mijn rondjes door het Betuwse land. Zo nu en dan ben ik ook te vinden bij leuke uitdagende loopjes in andere delen van Nederland. Om gemotiveerd, goed en blessure vrij te blijven lopen loop ik met een gezellige groep 2x in de week bij De Dijkrunners, dit doe ik al vanaf 2003. Ik ben begonnen met een hardloopcursus van 12 weken om een half uur achterelkaar te kunnen hardlopen en sindsdien ben ik blijven lopen bij De Dijkrunners.

 

Joost Oosterbroek (Joost@dijkrunners.nl)

(Baanonderhoud en beheer)

 

Mijn naam is Joost Oosterbroek en voel me alweer heel wat jaren 35 ;-)

Ik ben enkele jaren lid van De Dijkrunners en waardeer deze club, naast de goede trainingen en de gezelligheid, om de mogelijkheid om twee keer per week op de verlichte baan te lopen, waarbij we geen hinder ondervinden van overig verkeer. Hierdoor kan ik ook in de donkere dagen blijven trainen.

Binnen het bestuur neem ik sinds eind 2019 de taken van baanonderhoud en beheer op me. Mijn technische ervaringen in het bedrijfsleven sluiten hier goed bij aan.

 

Vacature (Algemeen bestuurslid)