Je bent hier:

Menu

Het Bestuur

Annet Boekelman (Voorzitter)

Ingeborg Snel (Penningmeester)

Ik ben de vrouw van de cijfertjes. Ook in het dagelijks leven ben ik hiermee bezig. Daarnaast loop ik graag mijn rondjes door het Betuwse land. Zo nu en dan ben ik ook te vinden bij leuke uitdagende loopjes in andere delen van Nederland. Om gemotiveerd, goed en blessure vrij te blijven lopen loop ik met een gezellige groep 2x in de week bij De Dijkrunners, dit doe ik al vanaf 2003. Ik ben begonnen met een hardloopcursus van 12 weken om een half uur achterelkaar te kunnen hardlopen en sindsdien ben ik blijven lopen bij De Dijkrunners.

Marjolein Vermaas (Secretaris)

Van huis uit werd er altijd gesport. In Curacao, waar ik als kind woonde werd er vooral veel gezwommen, getennist en gezeild. Maar toen ik op mijn achtste jaar naar Nederland verhuisde koos ik voor korfbal en dat heb ik tot mijn 42e jaar op landelijk niveau met heel veel plezier gedaan. Echter toen wij naar de Betuwe zijn verhuisd ben ik gaan hardlopen, wat een enorme passie van mij werd. In 2004 werd ik lid van de Dijkrunners, een gezellige club waar ieder op zijn eigen niveau kan lopen. Zelf loop ik in de AB groep waar ik mijn energie kwijt kan en waar men elkaar stimuleert en motiveert om af en toe ook eens een wedstrijd te lopen. In het dagelijks leven ben ik zweminstructrice bij de Drie Essen in Zetten waar ik mij richt op ouder/kind zwemmen, peutersurvival, zwem ABC en de trimgroepen.

Hendri Heijmink

Louis van Hal

Ik ben in het voorjaar van 2014 weer lid geworden van de Dijkrunners na een onderbreking van ruim 10 jaar. De reden van deze onderbreking was dat ik besloten had te stoppen met de loopsport. Na 5 marathons diverse ½ marathons en andere lopen begon ik blessure gevoelig te worden.
Het loopvirus heb ik lang kunnen onderdrukken maar na jaren er toch weer aan toegegeven.
Eerst een jaartje een beetje uitproberen (het lichaam is tenslotte ook weer een paar jaartjes ouder geworden) dat ging erg goed en dus weer lid geworden van de vereniging.
Na 40 jaar gediend te hebben als officier bij de Koninklijke Landmacht ben ik nu met prepensioen.
Als sportmasseur heb ik nu een praktijk aan huis en ondersteun ik cliënten met blessure preventie en/of blessure herstel ontstaan door sport of arbeid.
Logon
 Je bent hier: