Je bent hier:

Menu

De bestuursleden

Annet Boekelman (Voorzitter)

Annet
Annet
Mijn naam is Annet Boekelman. Sinds 2012 ben ik lid van de Dijkrunners en loop trouw mijn rondjes bij de E groep. Het buiten bezig zijn in clubverband spreekt me aan, vooral omdat ik anders wellicht niet de discipline kan vasthouden te blijven hardlopen. Sinds dit jaar ben ik voorzitter van de vereniging. Vanuit mijn werk als bestuurder in de ouderenzorg neem ik de ervaring mee die handig is bij het sturen van een vereniging. Daarnaast ben ik graag in de weer met mijn gezin, de twee dochters en vier kleinkinderen. Hardlopen geeft de nodige beweging bij een zittend beroep en helpt om het hoofd even leeg te maken. Tot ziens bij de trainingen!

Marjolein Vermaas (Secretaris)

Dijkrunners
Marjolein
Van huis uit werd er altijd gesport. In Curacao, waar ik als kind woonde werd er vooral veel gezwommen, getennist en gezeild. Maar toen ik op mijn 8e jaar naar Nederland verhuisde koos ik voor korfbal en heb dat tot mijn 42e jaar op landelijk niveau met heel veel plezier gedaan, echter toen wij naar de Betuwe zijn verhuist ben ik gaan hardlopen wat een enorme passie van mij werd. In 2004 werd ik lid van de Dijkrunners, een gezellige club waar ieder op zijn niveau kan lopen. Zelf loop ik in de AB groep waar ik mijn energie kwijt kan en waar men elkaar stimuleert en motiveert om af en toe ook eens een wedstrijd te lopen. In het dagelijks leven ben ik zweminstructrice bij de Drie Essen in Zetten waar ik mij richt op ouder/kind zwemmen, peutersurvival, zwem ABC en trimgroepen.

Ingeborg Snel (Penningmeester)

Marianne
Ingeborg
Ik ben de vrouw van de cijfertjes. Ook in het dagelijks leven ben ik hiermee bezig. Daarnaast loop ik graag mijn rondjes door het Betuwse land. Zo nu en dan ben ik ook te vinden bij leuke uitdagende loopjes in andere delen van Nederland. Om gemotiveerd, goed en blessure vrij te blijven lopen loop ik met een gezellige groep 2x in de week bij De Dijkrunners, dit doe ik al vanaf 2003. Ik ben begonnen met een hardloopcursus van 12 weken om een half uur achterelkaar te kunnen hardlopen en sindsdien ben ik blijven lopen bij De Dijkrunners.

Vacature (Algemeen bestuurslid)

Vacature (Baanonderhoud en Beheer)


Logon
 Je bent hier: